Asiakastarinat

Olemme ylpeitä itsestämme ja lehtemme kertoo sen

Asiakaslehti on omaleimainen tapa lähettää tervehdyksemme asiakkaille ja eri sidosryhmille, sanoo Asfalttikallio Oy:n toimitusjohtaja Antti Kalliomaa.
Lue koko tarina täältä

Tuoteperhe ei kehity ilman hyvää brändiä

Hyvä brändi syntyy rohkeudesta ryhtyä luomaan tulevaisuutta ja erottautumisesta kilpailijoista, sanoo JH-Centerin toimitusjohtaja Jouko Heinonmäki.
Lue koko tarina täältä

Myyntimiehen tärkeimmät työkalut Hm-Medialta

KH-Koneet on maamme johtavia maanrakennuskoneiden maahantuojia. Innostava asiakaslehtemme on ylpeyden aihe, kertoo Petri Haverinen Kh-Koneilta.
Lue koko tarina täältä

Viimeisimmät työnäytteet

Konemies-lehti 2019

Konemiehen uusin ja hienoin versio sitten vuoden 2011 jolloin edellinen numero ilmestyi.

Lasi Saarinen & Alunikkarit 2019

Näistä yrityksistä on helppo olla ylpeä. Mahtava yrittäjän ja yritysten kasvutarina, unohtamatta asiakkaita.

Mateko

Matekon brändi-ilmeen lisäksi askartelimme myös uudet ww-sivut. Sivut palvelee niin asiakkaita, mutta helpottaa myös mm. sopimushuoltajien elämää.

CE Rental

Uudistimme ja kirkastimme CE Rentalin brändi-ilmeen sekä samassa remontissa laitettiin ww-sivutkin uusiksi. Nyt näppärästi tarjouspyyntö sivuilta.

Edecon asiakaslehdet 2018

Vuosittain ilmestyvää lehteä on tehty jo vuodesta 2014. Jouhevaa tarinaa ihmisistä, koneista ja yrityksistä.

Haka Center Lehti 2018

30-vuotis juhlavuoden kunniaksi toteutimme Haka Centerille 40-sivuisen lehden. Upeita tarinoita upeasta yrityksestä.

Amados Asiakaslehti 2018

Uunista ulos Amadoksen ensimmäinen asiakaslehti. 28-sivua asiakaskertomuksia, esittelyjä tuotteista sekä Amadoksen tuotannostamme.

Kh-Koneet

Kh-Koneet kasvaa ja uudistuu kanssamme. Suunnittelimme ja toteutimmme yritysilmeen, lehtimainokset ja www-sivut

Kh-Koneet Asiakaslehti 2018

Kh-Koneiden 7. asiakaslehti ilmestyi uudella brändi-ilmeellä, massiivisena 60-sivun spektaakkelina.

Asfalttikallio Asiakaslehti 2018

Vuotuinen Asfalttikallion asiakaslehti "Meiltä Teille" näki taas päivänvalon. Lehti antaa paljon tietoa asiakkaille, yhteistyökumppaneille niin yrityksen kuin yleisesti asfalttialan nykyhetkestä ja tulevaisuudesta.

Vatupassi Asiakaslehti 2018

Vatupassin 52-sivuinen asiakaslehti kertoo Vatupassin arvoista, Vatupassi-perheestä ja yhteistyöstä asiakkaiden kanssa.

Talosyke Asiakaslehti 2018

Asiakaslehti no 3. Uuden yritysilmeen myötä lehdestä tuli raikas kattaus tarinoita asiakkaista, työntekijöistä, toimintatavoista ja palveluista.

Centeriin-lehti 2018 no. 2

Paljon mielenkiintoista tarinaa Jh-centerin pitkistä asiakkuussuhteista, tuotteosta ja uudistetuista palvelumalleista.
huhti 26
2018

Hyvä brändi syntyy rohkeudesta ryhtyä luomaan tulevaisuutta ja erottautumisesta kilpailijoista, sanoo JH-Centerin toimitusjohtaja Jouko Heinonmäki.

Heinonmäki on työskennellyt yrittäjänä pitkään. Hän toimi aiemmin tunnetun maanrakennusalan konemerkin maahantuojana, mutta myi maahantuontiyrityksensä 2001. Hänen maahantuomallaan englantilaisella konemerkillä on yksi maailman johtavimmista brändeistä. Se tunnetaan vahvana ja vakuuttavana tuotemerkkinä kaikkialla maailmassa ja kotimaassaan Brittein saarilla se on elävä legenda.

Myydessäni koneiden maahantuontiin keskittyneen yritykseni, oli minulla jo visio tulevasta, kertoo Heinonmäki. Maanrakennuskonekaupassa huomasin, että kunnollisten työlaitteiden saatavuus oli haastavaa ja/tai ne olivat kohtuuttoman hintaisia. Hinta-/laatusuhteeltaan järkeviä vaihtoehtoja ei oikein ollut, mies toteaa.

Ryhdyin ideoimaan työlaitteita kuten kaivukoneen kauhoja, harjalaitteita, auroja ja monia muita maanrakennuksessa ja kiinteistöhuollossa tarvittavia työlaitteita. Tein piirustuksia, kyselin käyttäjäkokemuksia ja kartoitin markkinoita. Työlaitteiden ehitystyön ohessa mietin brändiä, Heinonmäki muistaa. Vuonna 2006 lanseerasin tuotemerkin nimeltä Snowstar ja nyt, reilu kymmenen vuotta myöhemmin se on yksi maamme tunnetuimmista brändeistä omalla sektorillaan.

Kolme vuotta myöhemmin Heinonmäki ryhtyi tuomaan myös kaivukoneiden alavaunujen osia kuten telastoja, vetopyöriä yms. JH-Telastoksi nimetty toiminta sisälsi myös kokonaisvaltaiset asennus- ja korjauspalvelut kaivukoneurakoitsijoille. Telaketjujen laputukset tehdään sitä varten suunnitellulla kokoonpanolinjalla joko asiakkaan omaan ketjuun tai valmistetaan täysin uudet telaketjut.

Uusi toimitila Pirkkalaan

Jouko Heinonmäen luomien brändien myynti kasvoi jatkuvasti ja palvelujen kysyntä lisääntyi vuosi vuodelta. Asennuslinjasto ja varasto vaativat lisää tilaa, joten vanha toimitila Tampereella kävi auttamatta pieneksi.

Päätin, että nyt panostetaan ja rakennetaan Pirkkalaan isojen konetalojen tuntumaan ihan oma toimipiste, Heinonmäki kertoo. Investointi oli tuntuva, mutta osoittautui oikeaksi ratkaisuksi. – Kykenemme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin ja varastoimaan tuotteitamme tehokkaasti. Urakoitsijoille on tärkeää, että tavaraa on varastossa heti kun sitä tarvitaan ja asennuslinjamme toimii, kun koneet hajoavat. Hyvä asiakaspalvelu sekä kattava varasto ovat meidän valttikorttimme, huippuluokan tuotteista puhumattakaan, Heinonmäki kehuu.

Asiakasrekisterissämme on n. 6000 asiakasta ja myymme vuosittain reilut puolen tuhatta työlaitetta.

Kattava markkinointiyhteistyö

Tutustuin HM-Mediaan osittain sattuman kautta, muistaa Heinonmäki. Meillä oli yhteinen asiakas, jonka markkinointimateriaaleista huolehti HM-Media ja me taas myimme heille työlaitteita. Olin tietysti nähnyt asiakkaani Internet-sivustot, lehtimainonnan sekä upean asiakaslehtensä, mutta en ollut koskaan kiinnittänyt huomiotani siihen mistä ne tulevat ja kuka on kaiken takana. Kysäisin asiakkaaltani, että kuka teidän markkinointianne hoitaa ja niin kuulin HM-Mediasta, mies kertoo.

Otin yhteyttä ja meillä synkkasi heti hyvin. HM-Media kuunteli minua ja ymmärsi haluni sekä tavoitteeni.

Meillä oli samankaltainen ajatusmaailma ja sain heiltä hyviä ideoita. Yhteistyömme alkoi Snowstarin Internet-sivuston rakentamisella, joka oli mieluinen ja helppo projekti minulle, Heinonmäki kehuu. He olivat niin oma-aloitteisia ja luovia, että meitä ei tarvittu siinä oikeastaan ollenkaan, hän naurahtaa.

Nyt, muutama vuosi myöhemmin yhteistyömme on kaiken kattava. HM-Media suunnittelee ja toteuttaa lehtimainontamme, esitteemme, sivustomme, kutsukorttimme sekä tekivät ensimmäisen asiakaslehtemme. Asiakaslehdessä minua harmittaa vain se, että teetimme sen vasta vuonna 2016. Olisi pitänyt tehdä jo aiemmin, sillä se on ollut meille todella menestys.

Asiakaslehden artikkelit ovat loistavia ja taittotyö ammattimaista. Lehti yksinkertaisesti näyttää hyvältä ja on kattava paketti tuotteistamme ja palveluistamme. Olemme saaneet siitä valtavasti suoraa palautetta asiakkailtamme ja siitä on puhuttu paljon kentällä, Heinonmäki tietää. Se informaation määrä ja hyvän hengen kohottaminen ei lehtimainonnalla onnistu, sähköisestä viestinnästä puhumattakaan, mies täräyttää.

Pirkkalan JH-Center

JH-Telasto ja Snowstar ovat tunnettuja tuotemerkkejä, mutta harva tunsi niiden taustat ja mistä niitä saa. Kaivukoneiden alavaunun osia tarvitsevat kuitenkin pääsääntöisesti maanrakentajat ja Snowstar tuoteperhettä puolestaan kiinteistönhuoltajat. Jouko Heinonmäki ja HM-Media pohtivat yhtälöä ja keksivät lanseerata Pirkkalan toimipisteen JH-Centeriksi.

Nyt markkinoinnissa keskitytään JH-Centeriin ja luodaan sieltä kautta tietoisuutta brändistä joka kattaa kaiken maanrakennuksesta kiinteistönhuoltoon.Meillä on koko JH-Centerin väellä suora kontakti HM-Mediaan ja siellä vastataan huutoomme aina, Heinonmäki sanoo. Niin ja siitä asiakaslehdestämme tuli kerralla vuotuinen perinne, jota osataan jo odottaa, mies päättää.
 

Kiinnostuitko?

Olemme vahvasti kone- ja tekniikan aloille suuntautunut asiakaslehtien sekä digimedian ammattilainen. Alatuntemuksemme on hyvä ja niin toimittajamme kuin taitosta ja tekniikasta vastaavat ovat kaikki raudanlujia alansa osaajia. Soita ja piipahdamme paikalle. Suunnitellaan yhdessä teidän talolle sopivaa viestintää.

Keitämme myös kahvit mielellämme toimistollamme, jonka löydät Hämeenlinnan ytimestä, Turuntie 4.